CNC-bearbejdning

 

Hos VL Staal tilbyder vi CNC bearbejdning, hvilket er fremstilling af maskinbearbejdet emner ved at bruge en CNC fræser. Vi foretager bearbejdningen og CNC fræsning i stål. Vores maskinpark gør, at vi kan lave bearbejdning af emner på op til 32 tons.

Stor erfaring med CNC bearbejdning

Gennem vores mange forskellige opgaver har vi opnået stor erfaring med CNC bearbejdning. Dette gør at vores dygtige medarbejdere i stand til at løse en bred vifte af både små og store opgaver til virksomheder i mange forskellige brancher. 
Derfor er vi også overbevist om, at vi også kan hjælpe dig og at vi finder en god løsning på det CNC bearbejdning, som du står overfor at skulle have foretaget. På den måde mener vi at vores kunders ønsker bliver bedst opfyldt.

CNC bearbejdning af store emner

Med vores maskinpark kan vi lave CNC bearbejdning i dimensioner på op til 10.450mm x 2.000mm x 2.500 mm. Vores rundbord er fuldt integreret, og gør det muligt at foretage bearbejdningen på selv de største emner, og mest komplekse emner i en enkelt opstilling. 

Fordele ved CNC bearbejdning

Der er flere fordele ved CNC bearbejdning sammenlignet med manuel bearbejdning:

  • Det er hurtigere
  • Større nøjagtighed, så alle emner er ens
  • Giver mulighed for kompliceret emner
  • Kræver kun en arbejdsgang

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på CNC bearbejdning, så tag kontakt til os. Når vi ved mere om, hvordan dine emner skal bearbejdes, så kan vi give et mere præcist tilbud. Vi kan kontaktes på telefon +45 76 10 55 55 eller på mail vlstaal@vlstaal.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Se et udvalg af vores referencer indenfor CNC-bearbejdning her.

PDF ikon Machine park.pdf (36.2 KB)

Certificering

Ledelsessystemet hos VL Staal a/s omfatter som en integreret helhed både kvalitetsstyring og miljøledelse.

Ledelsessystemet er certificeret af Det Norske Veritas i henhold ISO 9001 og ISO 14001.

Læs mere

Referencer

Her finder du et udvalg af referencer indenfor stålskorstene, stålkonstruktioner samt CNC-bearbejdning, som VL Staal har leveret over hele verden.

Se referencer

Skriv til os