CNC-bearbejdning

På CNC-styrede fræse- og boreværker har VL Staal a/s kapacitet til bearbejdning af store emner – blandt de største i Danmark.

Med emnevægt på op til 32 tons bearbejdes dimensioner i x-y-z på op til 10450-2000-2500 mm. Fuldt integreret og styret rundbord gør bearbejdningen af selv meget store og komplekse emner mulig i én enkelt opstilling.

Da vi råder over maskiner på denne størrelse, tilbyder vi fræsning af store emner. Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende en opgave, så finder vi sammen ud af en løsning.

Vi har gode erfaringer med bearbejdning af store emner. Et eksempel på et stort emne er eksempelvis sideplader til skibsmotor. Vi leverer til flere forskellige industrier. Med udgangspunkt i kundens ønsker, er vi altid åbne overfor at finde løsninger på nye opgaver og udfordringer.

Har du spørgsmål vedrørende bearbejdning af store emner, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så kan vi med stor sandsynlighed finde en løsning, som også dækker dit behov.

Se et udvalg af vores referencer indenfor CNC-bearbejdning her.

PDF ikon Machine park.pdf (36.2 KB)

Certificering

Ledelsessystemet hos VL Staal a/s omfatter som en integreret helhed både kvalitetsstyring og miljøledelse.

Ledelsessystemet er certificeret af Det Norske Veritas i henhold ISO 9001 og ISO 14001.

Læs mere

Referencer

Her finder du et udvalg af referencer indenfor stålskorstene, stålkonstruktioner samt CNC-bearbejdning, som VL Staal har leveret over hele verden.

Se referencer