Stålskorsten

VL Staal har 30 års erfaring med udvikling, design og produktion af stålskorstene og skorstensanlæg til kunder over hele verden. Vores ingeniørafdeling udvikler og designer stålskorsten i høj kvalitet efter kundens ønsker. 
Vores mange års erfaring inden for produktion af stålskorsten gør, at vi kan sikre dig, at vores stålskorsten lever op til alle de krav du måtte have. Oftest er vores stålskorsten fritstående, hvilket betyder at skorstenen har et fundament og ankerbolte, så den ikke er nogen belastning på bygninger. Når stålskorstenen skal transporteres til og monteres på adressen, hjælper vi selvfølgelig også med det.

Regler for stålskorsten

Vores stålskorsten og skorstensløsninger opfylder altid gældende regler og både nationale og internationale normer og standarder. Vi udfører ofte vores stålskorsten med lejdere for at sikre opstigningen, når skorstenen skal inspiceres. 
Vi tilføjer ofte også måleplatforme, der giver mulighed for måleudtagning af røganalyser og fly lys påsættes, så det er nemmere for flytrafikken at se stålskorstenen. Hvis der er lovkrav til det eller hvis kunden ønsker det, monterer vi også lyddæmpere i vores stålskorsten.

Stålskorsten til alle brancher

Vi har mulighed for at lave stålskorsten til alle brancher. Vi kan dække alle de behov man end måtte have til en stålskorsten. Vi designer og producerer stålskorsten til krævende industriel anvendelse i brancher som:

  • Kraftværker og kraftvarmeværker
  • Affaldsforbrændingsanlæg
  • Gasturbiner og dieselkraftværker
  • Petrokemiske og kemiske anlæg
  • Papirfabrikker og cellulose anlæg
  • Stål- og mineralværker og glasfabrikker
  • Cementfabrikker og teglværker
  • Industrielle anlæg
  • Ventilation og ventilationsanlæg

Pris på stålskorsten

Uanset hvilken branche din virksomhed er i, så gør vores mange års erfaring, at vi kan designe, udvikle og producere en stålskorsten efter dine ønsker og behov.
Ønsker du at få en pris på en stålskorsten der opfylder dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi kan kontaktes på telefon +45 76 10 55 55 eller via mail vlstaal@vlstaal.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Certificering

Ledelsessystemet hos VL Staal a/s omfatter som en integreret helhed både kvalitetsstyring og miljøledelse.

Ledelsessystemet er certificeret af Det Norske Veritas i henhold ISO 9001 og ISO 14001.

Læs mere

Referencer

Her finder du et udvalg af referencer indenfor stålskorstene, stålkonstruktioner samt CNC-bearbejdning, som VL Staal har leveret over hele verden.

Se referencer

Skriv til os