Transport og montage

Når vi designer, udvikler og producerer skorsten til vores kunder benytter vi os af vores netværk af samarbejdspartnere til at stå for både transport og montering af skorsten. Vores gode samarbejde med virksomheder, der kan stå for transport og montering af vores stålskorsten gør, at du ikke behøver at bekymre dig om det. 

Sikker montering af store stålskorstene

Vi har mange års erfaring i branchen med produktion af stålskorsten og industriskorsten til alle branchetyper. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at der foretages en sikker opsætning at store stålskorsten. Da nogle af de stålskorsten vi producerer er op til 150 meter høje, er det vigtigt at vores samarbejdspartnere kan opsætte stålskorsten i alle størrelser. Montering skal nogle gange foregå på meget begrænset plads, og derfor er det vigtigt at de har de rette værktøjer til at det kan lade sig gøre.  

Pris på montering af skorsten

Ønsker du at vide mere om priser på montering af skorsten, er du velkommen til at tage kontakt. Når vi har kontakt og ved mere om, hvilke ønsker og behov der er til skorstenen, er det nemmere at fastsætte en pris på montering. Vi kan kontaktes på telefon +45 76 10 55 55 eller på mail vlstaal@vlstaal.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Certificering

Ledelsessystemet hos VL Staal a/s omfatter som en integreret helhed både kvalitetsstyring og miljøledelse.

Ledelsessystemet er certificeret af Det Norske Veritas i henhold ISO 9001 og ISO 14001.

Læs mere

Referencer

Her finder du et udvalg af referencer indenfor stålskorstene, stålkonstruktioner samt CNC-bearbejdning, som VL Staal har leveret over hele verden.

Se referencer

Skriv til os