Stålkonstruktioner

VL Staal fungerer som strategisk underleverandør og sparringspartner på stålkonstruktioner for en række virksomheder i ind- og udland. Dette er for at have en optimal udnyttelse af viden og ressourcer. VL Staal har den rette viden og ressourcer til at kunne lave stålkonstruktioner der dækker mange forskellige kunders ønsker og behov. Netop derfor har disse virksomheder valgt at outsource produktioner til VL Staal.

Opsvejsning, bearbejdning og overfladebehandling af stålkonstruktioner

Når du lader VL Staal lave dine stålkonstruktioner, så står vi for hele processen fra opsvejsning til bearbejdning og til sidst overfladebehandling. På den måde giver vi vores kunder en komplet 3i1 løsning, som med tiden er blevet anerkendt af mange virksomheder. Vi tror derfor på, at det også er en kompetence, der vil blive anerkendt af dig. 

Montering af stålkonstruktion

Når stålkonstruktionen er færdig har vi et netværk af gode samarbejdspartnere, som hjælper os med transport og montering af de stålkonstruktioner, som vi producerer med vores kunder. Vores samarbejde sikrer, at montering af stålkonstruktionen sker sikkert og forsvarligt og at den lever op til alle gældende krav fra myndighederne. 

Pris på stålkonstruktion

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en stålkonstruktion, der opfylder dine ønsker og behov, så tag kontakt til VL Staal. Du kommer i kontakt med os ved at ringe på telefon +45 76 10 55 55 eller ved at sende en mail til vlstaal@vlstaal.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Se et udvalg af vores referencer indenfor stålkonstruktioner her

Certificering

Ledelsessystemet hos VL Staal a/s omfatter som en integreret helhed både kvalitetsstyring og miljøledelse.

Ledelsessystemet er certificeret af Det Norske Veritas i henhold ISO 9001 og ISO 14001.

Læs mere

Referencer

Her finder du et udvalg af referencer indenfor stålskorstene, stålkonstruktioner samt CNC-bearbejdning, som VL Staal har leveret over hele verden.

Se referencer

Skriv til os