CNC fræsning

Hos VL Staal kan vi tilbyde CNC fræsning af emner på dimensioner op til 10.450mm x 2.000mm x 2.500 mm. Det er muligt med de maskiner vi råder over. Vi har et fuldt integreret og styret rundbord, som gør CNC fræsning og CNC bearbejdning muligt på stor og komplekse emner i en opstilling. 

Præcision med CNC fræsning

CNC fræsning gør det muligt at lave meget præcise dimensioner og det er muligt at få mange emner helt ens. Dette er sjældent muligt med manuel fræsning. Det er vigtigt for at lave produkter, der lever op til kundens ønsker og behov. Derfor kontrollerer vi de emner vi laver for at være sikker på at emnet eller emnerne har de rette dimensioner. 

CNC fræsning i stål

Vores dygtige og kompetente medarbejdere foretager CNC fræsning i stål. Vi bruger avanceret måleudstyr for at sikre at CNC fræsningen lever op til de krav, der måtte være til emnerne. CNC-fræseren kan arbejde på både plane og krumme overflader. I modsætning til CNC drejning, så ligger emnet plan under fræsningen mens et roterende værktøj på maskinen foretager fræsningen.

Fordele ved CNC fræsning

Der er flere fordele ved CNC fræsning sammenlignet med manuel fræsning:

  • Hurtigere end manuel arbejde og dermed lavere omkostninger
  • Præcision, så alle emner er ens
  • Selv de mest komplicerede emner kan fræses
  • Der er kun en arbejdsgang 

Kontakt for et uforpligtende tilbud

Ønsker du en pris på CNC fræsning i høj kvalitet foretaget af kvalificerede medarbejdere, så tag kontakt til VL Staal. Vi har foretaget CNC fræsning på mange emner for alle vores tilfredse kunder, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon +45 76 10 55 55 eller på mail vlstaal@vlstaal.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Dokumentation og zertificierung

Das QM-System ist dokumentiert und zertifiziert in Übereinstimmung mit ISO 9001 und ISO 14001. Laufende Audits, sowohl intern als extern, sichern, dass…

Lesen Sie mehr

Referenzen

Eine Auswahl von weltweiten Referenzanlagen..

Lesen Sie mehr

Schreib uns